DRY HELLAS - Εμπορία ολοκληρωμένων συστημάτων αφύγρανσης, ύγρανσης στους τομείς της Βιομηχανίας

Στέγνωμα Προϊόντος

Στέγνωμα Προϊόντος

Η πιο κοινή μέθοδος ξήρανσης προϊόντων είναι η εισαγωγή θερμού αέρα, ο οποίος εξατμίζει την υγρασία που εμπεριέχει το προϊόν. Παρόλα αυτά, δεν αποτελεί την ιδανική μέθοδο, αφού η αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει και τον κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας και μυκήτων. Με τη σειρά τους, η μούχλα και οι μύκητες μπορεί να προκαλέσουν τη διάβρωση των μηχανημάτων, ενώ η επιπλέον θερμότητα μπορεί να καταστρέψει το προϊόν που υποβάλλεται σε ξήρανση.
Με τη χρήση των αφυγραντήρων Munters, οι συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας μπορούν να διατηρούνται σταθερές, έτσι ώστε να αποφεύγονται αυτές οι καταστροφικές συνέπειες.

---